Sporthorloges dames

Hardlopen begint steeds populairder te worden voor de dames onder ons er zit een stijgende lijn in. Sport kleding begint steeds leuker te worden, waardoor het sporten steeds aantrekkelijk word voor de dames. Maar wat is nou een ultieme accessoires tijdens het sporten een sporthorloge! Er is ook een stijgende lijn in de markt voor sporthorloge dames.

Waarschijnlijk denk je nu een sporthorloge is dat niet zo een lomp zwart ding? Welkom in 2016 ze zijn allang niet meer zo je verkoopt zelfs hoesjes voor over je sporthorloge’s heen als je je horlogHoesje voor een hardloophorlogee zat word gewoon een ander hoesje er op. Dan hoef je niet gelijk een nieuwe sporthorloge te kopen maar je hebt wel verandering. Maar laten we niet vergeten waar ze eigenlijk bedoeld voor zijn het beschermen van je sporthorloge

Welke sporthorloge’s moet ik nu kopen? hieronder volgt een schema met de meestverkochte sporthorloge’s

Er is ontzettend veel keus in de markt van sporthorloge dames steeds meer bedrijven produceren er een terwijl dat vroeger er niet was, vroeger produceren ze voor uniseks horloges.Het kan zowel een voordeel en nadeel zijn. Voordeel is er is ontzettend veel keuze in de markt voor sporthorloge’s, nadeel er zijn er teveel welke moet ik nu kiezen om geen miskoop te doen.

Overzicht van populaire sporthorloge dames.

Sigma PC 3.11

9200000020935133
Sigma PC 3.11

De design van het horloge is heel fijn het perfect voor een smalle vrouwenpols. Er zijn slechts twee knappe voor de bedieningen het horloge is erg overzichtelijk

De borstband is soepel en smal af te stellen makkelijk voor de vrouw met een smallere pols.

Bestel hier de Sigma PC 3.11 voor maar € 32,95,-

 Garmin forerunner 10

Garmin Forerunner 10 €120,-
Garmin Forerunner 10

Makkelijk af te lezen op de computer en goede GPS. Er zit geen hartslagmeter op dit sporthorloge. Het is een lichte prettige horloge’s in gebruik. Het houdt u ook gemotiveerd door je persoonlijke records te registeren en uw huidige record te verbeteren . Dit is een van de lichtste en comfortabele sporthorloge’s.

Bestel hier de Garmin Foreunner €79,00!

Polar A300 HR Hartslagmeter pink

Polar A300
Polar A300

Dit is een hele fijne sporthorloge’s hij meet zelfs als je onrustig slaapt! De horloge is makkelijk te synchroniseren met de app en het online programma. Er zit verder geen GPS op het horloge. Deze sporthorloge is zeker een goede toevoeging om een gezonde levensstijl in balans te houden. Dit is een populaire sporthorloge.

Bestel hier de Polar A300 voor maar €82,-

Garmin forerunner Groen/Wit HR

Sporthorloge dames
Garmin Forerunner Groen/Wit HR

Deze sporthorloge gebruik je ook als activiteit tracker om je stappen te tellen. Het horloge beschikt ook over een afstandmeter om je totale tussentijdse afstand te meten. De GPS-sensor registreert je
gelopen route en wordt gebruikt om je snelheid te bepalen. Het sporthorloge houdt ook rondetijden bij.
Hij wordt ook veel gebruikt tijdens het zwemmen want hij waterdicht je kan hem voor veel doeleinden gebruiken. Er zit ook een bijhorende hartslagmeter bij om je hartslag te meten.

Bestel hier de Garmin forerunner Groen/Wit HR voor maar €152,95-

Accessoires voor sporthorloge dames

Wat veel mensen niet wisten dat je ook accessoires verkoopt voor je sporthorloge niet allen een hoesje. Voor de Garmin forerunner 10 verkoop je bijvoorbeeld een los bandje die kan je verwisselen je hebt verschillende soorten kleuren. Je kan de kleur op stemming en hardloopoutfit aanpasVerwisselbaar bandje hardloophorlogesen. Niet allen voor de Garmin forerunner heb je een verwisselbaar bandje je hebt dit overigens voor meerdere horloges.