Hardloophorloge met GPS

Dankzij de functie GPS lees je met deze horloge de snelheid en de afstand die je loopt gelijk af van het scherm. Alle Hardloophorloge met GPS maken het mogelijk na je rondje hardlopen op de computer de resultaten te bekijken. Dat is erg handig om je te kijken of je in loop van der tijd vorderingen hebt. Je hebt ook horloge’s die een stapje verder gaan denk aan een horloge met hartslagmeter met borstband. Ga je dan nog een stapje verder dan beschik je over meerdere schermen waarop je prestaties kan aflezen en meerdere sensoren. Het verschilt ook in prijs een hardloop horloge met weinig functies is aanzienlijk goedkoper dan een hardloop horloge met meerdere functies, wat natuurlijk voor zich spreekt.

Prijs van een hardloophorloge met GPS?

Bij een GPS horloge kan je het zo duur maken als je wilt het begint ongeveer bij €90,-. Je hebt ze in verschillende prijs categorieën. Bij een hardloophorloge van €90,- heb je veel minder functies dan bij een hardloophorloge van €520,- euro. Een goedkoper hardloophorloge van €90,- kan je niet met je smartphone verbinden of met bluetooth en wifi , maar daarentegen een hardloophorloge van €520,- kan je dat wel allemaal doen. De duurde horloge heeft veel meer sensoren dan de goedkopere versie bijvoorbeeld een slaapmonitor die heeft de goedkopere daarentegen niet.

Een hardloophorloge in de duurde categorie kan je ook los een Foot pod aanschaffen (een soort voetensensor). De Foot pods kosten ongeveer €80,- per stuk, de footpod heeft geen GPS signaal. Met de footpod krijg je een nauwkeurig beeld van je loopafstanden en snelheid.

Maar welke hardloophorloge met GPS moet ik nu kopen?

Het is handig om even alle punten op een rij te zetten wil je een hardloophorloge die ook als slaapmonitor kan werken is een hardloophorloge van €90,- gHardloophorloge met gpseen goed idee. Als je een hardloop horloge met wat simpeler functies nodig hebt dan raad ik een goedkopere aan. Ik zou aan de hand van je lijstje met punten kijken welke hardloophorloge met GPS bij jouw past, de kans op een miskoop word dan ook steeds kleiner. In principe is het zo hoe minder je nodig hebt hoe minder je betaald , daarom is het handig om de punten op een rij te zetten.

 

Heb ik een footpod nodig?

Een Foot Pod is aan te raden als je een gevorderde loper bent die zeker 5 tot 6 keer per week traint. De kans op blessures word steeds kleiner. Je kan de Foot Pod ook op de loopband gebruiken dat word ook door veel consumenten gedaan. Met deze Foot Pod kunt u uw endoor-prestaties op de voet volgen met dit lichte, draadloze apparaat. Haak de Foot Pod  aan uw loopschoen en u krijgt een precies beeld van uw snelheid en loopafstand. De Foot Pod berekent deze gegevens terwijl u aan het trainen bent en geeft de resultaten draadloos door aan uw hardloophorloge met GPS. De Foot Pod maakt geen gebruik van GPS signalen en is daarom uitstekend geschikt voor indoor trainingen. Daarvoor heb je een hardloophorloge met GPS.