Polar Hardloophorloge

Een Polar hardloophorloge kopen ? In dit artikel lees je welke de beste is. Dit zegt Polar over hun producten zelf:

‘Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat je lichaam je vertelt is een heel ander verhaal.

Polar helpt je het effect van je training te volgen. Door een combinatie van deskundigheid op het gebied van zowel sport, fysiologie, elektronica als inzicht in de klantenbehoeften is Polar, sinds 1977, toonaangevend op het gebied van technologische innovaties en hartslagmeting.

Polar biedt, voor elke sport en voor elk niveau, een uitgebreid assortiment aan gecombineerd met de nodige ondersteuning en advies.

De Polar producten zijn geschikt voor de verbetering van sportprestaties van zowel atleten als recreatieve sporters, voor het ontwikkelen van een gezondere levensstijl en voor professionele ondersteuning bij revalidatie en gewichtscontrole.

Het streven om de beste te zijn, wordt gedeeld door ambitieuze en zeer getalenteerde professionals die momenteel nog net zo gedreven zijn in alles wat zij doen, net als 30 jaar geleden. Polar’s succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en beheert het een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Polar hardloophorloge

 De meest verkochte producten van Polar zijn een Polar hardloophorloge en een hartslagmeter:

Polar M400 HR Hardloophorloge- met hartslagsensor-Black €159.95,-

  • Bevat een razendsnelle gps
  • Maakt een trainingsprogramma op basis van je doel
  • Houdt bij welke persoonlijke record je verbeterd hebt
  • Meet 24/7 je dagelijks activiteit en slaappatroon
  • Meest nauwkeurige hartslaggegevens en unieke hartslagfuncties
  • Voorspelt tijdens je run je eindtijd
  • Je kan je training direct bekijken in de Polar flow app op je smartphone
  • Je ontvangt berichten via smartphone notificatie
Bestverkocht hardloophorloge van Polar
Polar m400 Black HR

Je kan al je trainingen opslaan op in je Polar hardloophorloge, er staan bepaalde functies waardoor het trainen echt een plezier wordt. Als je het horloge de hele dag draagt, weet hij hoeveel je elke dag moet bewegen. Je dagelijkse activiteit wordt gemeten bij het dragen van het horloge, dus er is geen hartslagmeter voor nodig. Als je de Polar flow app download kan je zien op welk moment je wat gedaan hebt, superhandig natuurlijk dan is je doel voor de hand liggend. Tijdens je work-out weet je alles over je snelheid, tempo, afstand, route en hoogte dankzij de ingebouwde gps-ontvanger.

En ben je nu je route zat na elke keer hetzelfde rondje te lopen, probeer dan nieuwe routes en kom zonder problemen thuis dankzij de back-to-start functie. Na je record te hebben verbeterd en een nieuwe route hebt geprobeerd kan je heerlijk slapen, en wist je dat de m400 ook je slaappatroon bij houdt?

Bestel hier de Polar m400 Black HR voor maar €128,99!

Polar H7 Hartslagsensor Bluetooth Smart Black

Polar hardloophorloge
Polar hartslagsensor

Met deze hartslagsensor stuur je je hartslag draadloos door naar je bluetooth smart-apparaat. Dit kan een sporthorloge, smartwatch of gewoon je smartphone je kan het zelf bepalen.

Bij aanschaf van de hartslagsensor krijg je een hartslagsensor bij een soft-trap borstband en batterij. Je kan de hartslagsensor binnen en buiten gebruiken en hij is waterdicht. Hij is geschikt voor mannen en vrouwen de borstband zit zeer comfortabel. Hij is klein en super makkelijk te koppelen aan je smartphone