Hardloophorloge vergelijken van 200 euro

Hardloophorloges vergelijken van 200 euro.

In dit artikel ga ik Hardloophorloges vergelijken van 200 euro. Ik heb gekozen voor een TomTom hardloophorloge en twee Garmin hardloophorloges. Alle Hardloophorloges die ik heb vergeleken zijn Hardloophorloges van 200 euro.
De hardloophorloges die ik ga vergelijken zijn de bestverkochte hardloophorloges in deze prijscategorie. Om de Hardloophorloges vergelijken van 200 euro. Heb ik een tabel gemaakt met alle punten die de hardloophorloges bevat.

Garmin Forerunner 225 HRM Zwart/Rood

Garmin Forerunner 225 Zwart/Rood €300,-
Garmin Forerunner 225 Zwart/Rood

Een goede eindtijd neerzetten of calorieën verbanden je doet het allebei met de Garmin Forunner 225 HRM. Met deze Garmin hardloophorloge meet je niet allen je hartslag maar ook je snelheid en afstand. Tijdens je workout zie je via het display of je in de juiste hardloopzone zit. Combineer deze functie met het maken van je eigen tranigs fase en je jouw doel komt steeds dichterbij. Kan je niet gaan trainen door een onweersbui je kan hem ook indoor gebruiken. Je hoef geen aparte horloge aan te schaffen als je gaat zwemmen je kan de Garmin Foreunner 225 HRM Zwart/Rood ook gebruiken. Als je een goede nachtrust wilt kan je deze ook gebruiken het bevat namelijk een slaapmonitor. En als je een fijne workout hebt gehad ga je de horloge niet afhalen je laat hem gewoon lekker zitten want hij telt ook jou gelopen stappen.

Minpunten van deze horloge is dat je geen notificaties kan ontvangen op je telefoon, door de ontwerp van het horloge kunnen mannen en vrouwen het gebruiken hij is unisex.

 

Bestel hier de Garmin forerunner 225 HRM voor maar €239,-

TomTom 2 Runner Black

1
TomTom 2 Runner Cardio Black

De Tom Tom runner is een sporthorloge die je helpt om je doelstellingen te behalen. Als je buiten lekker aan het hardlopen bent of je gaat binnen sporten de Tom Tom kan het allebei. Het is ontzettend belangrijk dat je in de goede hartslagzone blijft trainen als je in de verkeerde hartslagzone traint dan verschijnt er een berichtje op je display dan pas je looptempo aan dan gaat het weer goed. Om sporten leuker en effectiever te maken kun je tegen jezelf racen, jezelf uitdagen door een doelstelling te bepalen. De Tom Tom runner houdt ook je stappen !

Bestel hier de TomTom Runner 2 s voor maar €149,00!

Garmin Forerunner 230 Paars/Wit 

Hardloophorloges vergelijken van 200 euro.
Garmin Forerunner 230 Paars/Wit
Garmin Forerunner 230 Paars/Wit €200,- TomTom 2 Runner Cardio Black €199,- Garmin Forerunner 225 HRM Zwart/Rood €200,-
Verstelbareband
Matriaal Horloge band Kunststof Rubber
Tijdweergave
Alarmfunctie
GPS Sensor
Bewegingssensor
Hartslagsensor Ingebouwde polssenso Los verkrijgbaare borstband Ingebouwde polssensor
Hoogtemeter X
Afstandmeter
Stappenteller
Calorieënteller
Slaapmonitor
Waterbestendig Tot 50 meter Tot 50 meter Tot 50 meter
Accuduur 840 uur 11 uur 672 uur
Virtual Partner X
Stopwatch X X
Rondeteller
Intervaltraning
Telefoon notificaties X
Back to start functie X X

Het is belangrijk dat je alle punten die je nodig hebt op een rij gaat zetten zodat je een goed overzicht hebt van wat je nou nodigt hebt en wat je wilt. De Polar A300 is van siliconen gemaakt en de TomTom en de Garmin is allebei van kunststof gemaakt hieruit kun je al opmaken welke materiaal je het fijnst vind. Op alle hardloophorloges kan je de tijd zien dat is natuurlijk erg handig, de Polar A300 bevat een alarmfunctie de rest niet, de Garmin en de TomTom bevatten allebei een GPS functie de rest niet. Alle hardloophorloges die ik heb vergeleken bevatten een calorieenteller. De batterij van de Polar gaat het langste mee en van garmin het minst langst. Dus de conclusie is om Hardloophorloges vergelijken van 200 euro moet je alle punten op een rij zetten die je nodig hebt dan heb je een makkelijk overzicht.