Garmin hardloophorloges

Garmin hardloophorloges, het is een populair merk onder de gebruikers van hardloophorloges. Garmin is één van de grootste producenten van hardloophorloges en wereldwijd zeker een sterke speler op het gebied van gps-apparaten. Garmin ontwikkelt gevarieerde producten van auto’s tot vliegtuigen. Daarnaast is Garmin een belangrijke speler op het gebied van navigatie en biedt het voor verschillende markten oplossingen. Van autonavigatie tot sporthorloges, Garmin wijst iedereen altijd de juiste weg. Op deze pagina vindt u meer informatie over de hardloophorloges van Garmin.

 

 De best verkochte hardloophorloges van Garmin

Garmin Vivoactive HR Zwart €269.99,-

Garmin Vivoactive HR Zwart €269.99,-
Garmin Vivoactive HR Zwart
  • Ontworpen voor volwassen
  • Uniseks
  • Voor meerdere activiteiten te gebruik, denk hierbij aan: fietsen, hardlopen en zwemmen
  • Te combineren met uw smartphone/tablet.
  • Bluetooth
  • Touchscreen

De Garmin Vivoactive bevat verschillende sensoren daarbij moet je denken aan: een harstslagsensor, een stappenteller en een slaapmonitor.

Je ontvangt notificaties van je smartphone via een activieitstracker.

Bestel hier de Garmin Vivoactive HR Zwart voor maar €269,99

Garmin Forerunner 225 HRM Zwart/Rood

Een goede hardlooptijd neerzetten of  veel calorieën verbanden? Je doet het allebei met de Garmin Forunner 225 HRM. Met de Garmin Forerunner 225 HRM meet je niet allen je hartslag maar ook je snelheid en de afstand die je gelopen hebt. Tijdens je workout zie je via het display of je in de juiste hardloopzone zit. Combineer deze functie met het maken van je eigen tranings fase en jouw doel komt steeds sneller in zicht. De Garmin Forerunner 225 is waterbestendig en  bevat een slaapmonitor. Dit zijn twee handige extra functies van het hardloophorloge. Daarnaast zit er uiteraard een stappenteller in het hardloophorloge. Het ontwerp is unisex en is dus te dragen voor zowel mannen als vrouwen. Dit Garmin hardloophorloge is een aanrader voor iedereen die een degelijk hardloophorloge zoekt!

Garmin hardloophorloges

Bestel hier de Garmin 225 voor maar €239,-

 

 

Missie van Garmin

Wij willen een duurzaam bedrijf zijn dat superieure producten maakt die gebruikt kunnen worden in auto’s, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en tijdens het sporten, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten.

Visie van Garmin

Wij willen de wereldleider worden op elke markt die we bedienen en onze producten moeten geliefd zijn vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en beste prijs-prestatieverhouding.

Waarden van Garmin

De basis van onze cultuur ligt in eerlijkheid, integriteit en respect voor medewerkers, klanten en zakelijke partners. Elke medewerker streeft ernaar klanten en collega’s van dienst te zijn door uitmuntende prestaties te leveren en beloften na te komen.