Hardloophorloges vergelijken

In dit artikel ga ik Hardloophorloges vergelijken ik heb gekozen voor de Polar A300, de TomTom runner black en de Garmin forerunner 10. De prijzen liggen tussen de €80,- en €110,-
De hardloophorloges die ik ga vergelijken zijn de bestverkochte hardloophorloges in deze prijscategorie. Om de Hardloophorloges  vergelijken heb ik een tabel gemaakt met alle punten die de hardloophorloges bevat.

Polar A300 Black HR

Hardloophorloge vergelijken
Polar A300 Black HR

Meet elke stap, Sprong of beweging. Dus of je nu gaat dansen of hardlopen, voor de tracker maakt het gene verschil. Bij alles wat je doet meet hij je bereikte afstand, en toont hoeveel calorieën je verbrand. Heb je de hele dag nauwelijks bewogen? De inactiviteitsindicator laat weten waneer het tijd is om te bewegen. En als je s’avonds in bed ligt kan je kijken met de bijhorende app of je doelstelling hebt bereikt. En als je niet je doel hebt bereikt is er morgen weer een dag  De slaapmonitor registreert waneer je in slaap valt en waneer je wakker word. De Polar A300 is 24/7 bij je.

Bestel hier de Polar A300 voor maar €103,80!

TomTom Runner Black

Hardloophorloge vergelijken
TomTom Runner Black

Hardlopen met een doel? met de TomTom runner 2 Cardio om je pols lukt dit uiteraard. Dit sporthorloge meet namelijk niet alleen je gelopen kilometers en calorieën. Het is lastig om te bepalen in welke hartslagzone je zit, de TomTom runner 2 helpt jij erbij, maar dat is niet het enigste hij meet ook jou kilometers en calorieën. Als je niet in de juiste hartslagzone zit ping een berichtje je dan pas je simpelweg je looptempo aan en dan ben je weer goed bezig. Bij het zwemmen kan je hem ook gewoon aanhouden je hoef hem niet uit te doen daar meer hij je snelheid, efficiëntie, banen en type slagen bij. Maar daarna doe je hem nog steeds niet uit want hij meet ook elke dag je stappen.

Bestel hier de TomTom Runner 2 s voor maar €199,-!

Garmin Forerunner 10 Zwart/Rood

Hardloophorloges vergelijken
Garmin Forerunner 10

De forerunner 10 is een eenvoudig sporthorloge om te gebruiken het is van de eenvoudigste van Garmin. Dit horloge houtbij hoever en hoe snel je loopt en hoeveel calorieën u verbruikt.Het houdt u daardoor ook erg gemotiveerd door persoonlijke records re geregisterd daardoor kan je ook tegen jezelf strijden. Op het Garmin forerunner 10 hardloophorloge zie je hoeveel kilometer je hebt afgelegd, en wat je gemiddelde snelheid is. Het Garmin horloge biedt veel meer dan draagcomfort het is natuurlijk hartstikke handig en motiveert om tijdens het hardlopen feedback te krijgen. Uw presentatie van vandaag is uw motivatie voor morgen. Tijdens het hardlopen als u bijvoorbeeld een kilometer heeft afglegd ontvangt u automatisch een piepje, en een knipperend scherm laat uw tijd voor die kilometer zien. De forerunner 10 bevat over enkele eenvoudige trainingsfunctie zoals Virtual Pacer, uw huidige tempo word vergelijkt met uw doelstelling. Zo word het behalen van doelstellingen steeds eenvoudiger.

Bestel hier de Garmin Foreunner €79,00!

Hardloophorloges vergelijken in een schema

Polar A300 Black HR  TomTom Runner Black  Garmin Forerunner 10 
Verstelbareband
Matriaal Horloge band Siliconen Kunststof Kunststof
Tijdweergave
Alarmfunctie X X
GPS Sensor X
Bewegingssensor X X
Hartslagsensor Los meegeleverd Los verkrijgbaare borstband X
Hoogtemeter X X
Afstandmeter
Stappenteller X X
Calorieënteller  
Slaapmonitor X X
Waterbestendig Tot 30 meter Tot 50 meter Tot 50 meter
Accuduur 708,72 uur 10 uur 5 uur
Virtual Partner X X
Stopwatch X X
Rondeteller
Intervaltraning X X

 

Het is belangrijk dat je alle punten die je nodig hebt op een rij gaat zetten zodat je een goed overzicht hebt van wat je nou nodigt hebt en wat je wilt. De Polar A300 is van siliconen gemaakt en de TomTom en de Garmin is allebei van kunststof gemaakt hieruit kun je al opmaken welke materiaal je het fijnst vind. Op alle hardloophorloges kan je de tijd zien dat is natuurlijk erg handig, de Polar A300 bevat een alarmfunctie de rest niet, de Garmin en de TomTom bevatten allebei een GPS functie de rest niet. Alle hardloophorloges die ik heb vergeleken bevatten een calorieenteller. De batterij van de Polar gaat het langste mee en van garmin het minst langst. Dus de conclusie is om Hardloophorloges vergelijken moet je alle punten op ene rij zetten die nodig hebt/ wilt dan heb je een makkelijk overzicht.