Hardloophorloge dames

Hardlopen is in de afgelopen jaren uitgeroeid tot een populaire sport steeds meer mensen beginnen met hardlopen. Er is ook een stijgende lijn in de markt voor hardloophorloge dames. Er is ontzettend veel keus in de markt van hardloophorloge dames steeds meer bedrijven produceren er een terwijl dat vroeger er niet was, vroeger produceren ze vooral uniseks horloges.

Suunto AMBT3 Sport HR GPS Horloge SAPPHIRE WIT

Vliegen. Dat is het enige wat de Suunto AMBT sport black niet kan. Het is een echte multi horloge je kan de Suunto Ambit3 ook verbinden met je iPhone en iPad. Hierdoor ontvang je onder andere social media meldingen en inkomende oproepen op het horlogescherm. Met hardlopen, fietsen en zwemmen deze horloge doet het allemaal. Verkeerde afslag genomen tijdens het sporten? Geen probleem. De Suunto Ambit3 Sport beschikt over routenavigatie hij brengt je gewoon terug naar je beginpunt.

Hardloophorloge dames
Suunto AMBIT3 Sport HR GPS Horloge SAPPHIRE WIT

Na je activiteiten kun je al je gegevens inzien met behulp van de Suunto Movescount app. Zo worden al je doelstellingen overzichtelijk en makkelijker bereikbaar.

 • Meet snelheid, afstand, afgelegde route.
 •  Navigeren met behulp van routenavigatie.
 • Snelle verbinding met je iPhone of iPad door Bluetooth.
 •  Meet je prestaties op de loopband, op de fiets en het zwembad.
 •  Beschikt over functies voor dagelijks gebruik, zoals alarm.
 • Calorieënteller
 • Elektrische kompas

Bestel hier de Suunto AMBIT3 Sport HR GPS voor maar €349,- 

Garmin Forerunner 10 – GPS Hardloophorloge dames – Wit/Roze

Garmin Forerunner 10 €120,-
Garmin Forerunner 10

De forerunner 10 is een eenvoudig sporthorloge om te gebruiken het is van de eenvoudigste van Garmin. Dit horloge houtbij hoever en hoe snel je loopt en hoeveel calorieën u verbruikt.Het houdt u daardoor ook erg gemotiveerd door persoonlijke records te registeren daardoor kan je ook tegen jezelf strijden. Op de Garmin forerunner 10 hardloophorloge zie je hoeveel kilometer je hebt afgelegd, en wat je gemiddelde snelheid is. Het Garmin horloge biedt veel meer dan draagcomfort het is natuurlijk hartstikke handig en motiveert om tijdens het hardlopen feedback te krijgen. Uw presentatie van vandaag is uw motivatie voor morgen. Tijdens het hardlopen als u bijvoorbeeld een kilometer heeft afglegd ontvangt u automatisch een piepje, en een knipperend scherm laat uw tijd voor die kilometer zien. De forerunner 10 bevat over enkele eenvoudige trainingsfunctie zoals Virtual Pacer, uw huidige tempo word vergelijkt met uw doelstelling. Zo word het behalen van doelstellingen steeds eenvoudiger.

Bestel hier de Garmin forerunner 10 voor maar € 79,- 

SUUNTO M2 FUCHSIA DAMES

Hardloophorloge dames
Suunto m2 Fuchsia Dames

De Suunto bevat 3 toetsen is daardoor zeer makkelijk te bedienen. Het display is groot en zeer overzichtelijk. Of je nou wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren met de Suunto M2 ga je gericht te werk het is een uitgeschifte hardloophorloge om je hartslag en calorieverbuikt vooral tijdens het trainen bij te houden. Bovendien stel je eenvoudig een hartslagzone in naar wens en krijg je een signaal waneer de zone veranderd. Hierdoor kunt u in de gaten houden welke hartslagzone het meest effectief is. Allen als je in de juiste trainingszone bevind zult jij je doelstellingen behalen. Met de Suunto M2 ontvangt u een kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar sporthorloge,  ideaal geschikt voor enthousiaste sporters en beginners. Ideaal geschikt voor diegene die hun conditie willen verbeteren en hun gewicht in de gaten willen houden.

Functies:

 • Hartslagmeting in realtime
 • Eenvoudige bediening
 • Waterdicht
 • Calorieverbruik in real-time
 • Berekening van BMI
 •  Stopwatch

Koop hier de Suunto m2 Fuchsia voor maar €82,95,-