Hardloophorloge heren

Hardloophorloge heren

Als fanatieke hardloper is het vaak het een uitdaging om je zelf steeds meer te verbeteren, om jezelf te verbeteren is het handig om je afstanden en tijden netjes bij te houden, daarvoor gebruik je een hardloophorloge. Dat je met een hardloophorloge precies weet hoeveel je hebt gelopen leer je ook je zwakke plekken kennen en kan je die nu verbeteren. Zeker als je volgens een bepaalde schema hardloopt is een hardloophorloge onmisbaar. Maar waar vind je nou een stoere hardloophorloge heren zonder te veel poespas?

Hieronder volgt een top 3 met Hardloophorloge heren.

Polar m400 Black HR

hardloophorloge heren
Polar m400 Black HR
 • Deze heeft een hartslagsensor.
 • Ingebouwde gps- sensor
 • Back-to-Start functie
 • Heeft een ingebouwde stappenteller
 • Toont je volledige berichten
 • Bevat een razendsnelle gps
 • Maakt een trainingsprogramma op basis van je doel
 • Houdt bij welke persoonlijke record je verbeterd hebt
 • Meet 24/7 je dagelijks activiteit en slaappatroon
 • Meest nauwkeurige hartslaggegevens en unieke      hartslagfuncties
 • Voorspelt tijdens je run je eindtijd
 • Je kan je training direct bekijken in de Polar flow app op je smartphone

Deze is op dit moment de bestverkochte hardloophorloge heren dat is ook niet zo gek dit is een hele fijne hardloophorloge in gebruik. Na elke keer het zelfde rondje te lopen maar zin in iets nieuws, maar geen zin om te verdwalen? Dat kan door middel van de Back to start functie zo maak je het hardlopen steeds leuker je kan hele fijne hardloop plekken ontdekken. Als je klaar met sporten bent hoef de hardloophorloge niet af te halen want hij meet ook je slaappatroon en je gelopen stappen. Wat onwijs motiverend kan zijn als je bijvoorbeeld 10.000 stappen hebt gelopen dan kan jezelf belonen. Als je ping hoort en je telefoon gaat het is dan heb je niet altijd de mogelijkheid om je telefoon te pakken tijdens het hardlopen, dan kijk je na je beeldscherm van je horloge dan krijg je ook alle berichten binnen.

Bestel hier de Polar m400 Black HR voor maar € 128,99

Garmin Forerunner 235 HRM Zwart/Rood

Garmin Forerunner 225 Zwart/Rood €300,-
Garmin Forerunner 225 Zwart/Rood

Een goede eindtijd neerzetten of calorieën verbanden je doet het allebei met de Garmin Forunner 225 HRM. Met deze Garmin hardloophorloge meet je niet allen je hartslag maar ook je snelheid en afstand. Tijdens je workout zie je via het display of je in de juiste hardloopzone zit. Combineer deze functie met het maken van je eigen tranigs fase en je jouw doel komt steeds dichterbij. Kan je niet gaan trainen door een onweersbui je kan hem ook indoor gebruiken. Je hoef geen aparte horloge aan te schaffen als je gaat zwemmen je kan de Garmin Foreunner 225  ook gebruiken. Als je een goede nachtrust wilt kan je deze ook gebruiken het bevat namelijk een slaapmonitor. En als je een fijne workout hebt gehad ga je de horloge niet afhalen je laat hem gewoon lekker zitten want hij telt ook jou gelopen stappen.

Bestel hier de Garmin Forerunner 225 voor maar €228,99

TomTom Runner 2 Cardio Black/Anthracite – L

beste aanbieding hardloophorloge
TomTom Runner 2 Cardio Black/Anthracite
 • Met geïntegreerde hartslagsensor
 • Met ingebouwde gps-sensor
  Heeft een ingebouwde stappenteller
 • Toont volledige berichten
 • Is waterdicht

Hardlopen met een doel? met de TomTom runner 2 Cardio om je pols lukt dit uiteraard. Met dit sporthorloge meet je namelijk niet alleen je gelopen kilometers en calorieën. Het is lastig om te bepalen in welke hartslagzone je zit, de TomTom runner 2 helpt jij erbij. Maar dat is niet het enigste hij meet ook jou kilometers en calorieën. Als je niet in de juiste hartslagzone zit ping een berichtje je dan pas je simpelweg je looptempo aan en dan ben je weer goed bezig. Bij het zwemmen kan je hem ook gewoon aanhouden je hoef hem niet uit te doen daar meer hij je snelheid, efficiëntie, banen en type slagen bij. Maar daarna doe je hem nog steeds niet uit want hij meet ook elke dag je stappen.

Bestel hier de TomTom runner 2 voor maar € 149,-!